Ring oss på (+47) 97048762Besøk oss på Facebook
Ingredienser
Det som virkelig skiller Canagan fra andre produsenter er kvaliteten på kjøtt og fisk som inngår i produktene. Les mer om kvalitetsingrediensene vi bruker i våre produkter her.
Kylling
Canagan benytter kylling av beste kvalitet fra frittgående fugl. Et superpremium produkt fra en kjøttkilde som passer de aller fleste hunder. Vi benytter en blanding av fersk benfri kyllingkjøttdeig som forsiktig dampes og tilberedes for å sikre optimal fordøyelighet og smak. Vi tilsetter også tørket kylling som er en konsentrert og næringsrik proteinkilde. Kylling er en utmerket kilde til proteiner, vitaminer, fosfor og selen. Selen er en av naturens kraftigste antioksidanter og bidrar til å styrke immunsystemet.

Skotsk laks, sild og ørret
Vi benytter den aller beste Skotske laksen i våre produkter. Vi blander også inn fersk ørret fanget i elven Avon. Tørket sild og hvit fisk er også blandet inn for å gi variasjon. Fisken males til en kjøttdeig som forsiktig dampes og tilberedes for å sikre optimal fordøyelighet og smak. Fisk er en god kilde til selen, omega 3 og vitamin D.)

And, rådyr og hare
And, rådyr og hare blir malt til en kjøttdeig som forsiktig dampes og tilberedes for å sikre optimal fordøyelighet og smak. Denne vilt blandingen gir et super tilgang til proteiner og kan passe ekstra godt for hunder med litt følsom mage. Fôret gir optimal tilgang til calsium og fosfor, B-vitaminer, omega 3 og 6, samt jern.

Kalkunfett
Kalkunfett er meget smakfullt og er en god kilde til linolsyre som er den viktigste omega 6 kilden i et vanlig kosthold.

Kyllingfett
Kyllingfett er i tillegg til å være meget velsmakende en viktig kilde til essensielle fettsyrer som kan bidra til å opprettholde en sunn hud og pels.

Hydrolisert kylling
Tilsatt som en naturlig smaksforsterker.

Tørket egg
Tørket egg er en høykvalitets proteinkilde. Egg har høyest fordøyelighet av alle proteinkilder og er fullpakket med en rekke vitaminer og mineraler.

Laksolje
Laksolje er en god kilde til omega 3 fettsyrer, spesielt EPA og DHA som har blitt linket med økt kognitiv utvikling (hjernens funksjon), forbedret visuell utvikling, samt redusert inflammatorisk respons. Laksolje er lettere utnyttet i fordøyelsessystemet enn andre omega 3 kilder som for eksempel linfrø.

Søtpotet
Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat, og et meget bra alternativ til korn. Ved å gå bort fra den tradisjonelle bruken av korn og kornprodukter er Canagan i stand til å tilby hunden og katten din et mer biologisk korrekt fôr. Søtpotet frigir karbohydrater langsomt, noe som bidrar til å holde blodsukkeret mer konstant, samt demper følelsen av sult. Denne fantastiske rotfrukten har en lav glykemisk indeks (lav GI), som betyr at den frigjør energi langsomt. Perfekt for den aktive hund og katt. Søtpoteten er rik på antioksidanter som bidrar til å opprettholde sunn helse og vitalitet.

Hvorfor bruker ikke alle produsenter søtpotet?
Søtpotet er vesentlig dyrere enn mindre forøyelige karbohydrat kilder som for eksempel mais, bygg og hvete.

Erter / erteprotein
Erter er rike på vitaminer og mineraler og en god kilde til vitamin K, folsyre og vitamin B6)

Gulrot
Gulrøtter er en utmerket kilde til vitamin A og C, samt en naturlig kilde til betacaroten.

Eple
Epler er en god kilde til vitamin A og C, og inneholder det løselige fiber pektin)

Spinat
Spinat er en viktig kilde til jern.

Tang
Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbrukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen. Innholdet av omega 3 kan virke dempende på sart hud, samt fremme sunn hud og pels.

Potet
Potet er en viktig kilde til vitamin C, kalium og magnesium. Samtidig er det en viktig hypoallergenisk proteinkilde med høyt innhold omega 3.

Fruktooligosakkarider
Fruktooligosakkarider er en naturlig kompleks sukkerstruktur som antas å selektivt stimulere veksten av de fordelaktige bakterier i tarmen, og således bidra til bedret fordøyelse.

Glukosamin
Glukosamin tilsettes for å hjelpe til å opprettholde regenereringen av sunn brusk i leddene. Glukosamin er byggesteiner for produksjon av ny leddbrusk og er vist å hjelpe tilstander som leddgikt og hofteledddysplasi.

Kondriotin
Kondriotin tilsettes for å nøytralisere naturlig destruktive enzymer i leddene.

Planter og urter
Tranebær
Tranebær gir mange fordeler som et tilskudd i kosten. Tyttebær er brukt for å redusere pH-verdien i urinen. De er også naturlig rike på antioksidanter.

Psyllium
Psyllium (loppefrø) er en god kilde til løselige fiber som absorberer overskuddsvann og stimulerer til en god tarmflora og fast avføring.

Kamille
Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.

Peppermynte
Peppermynte er en naturlig smaksforsterker og kan samtidig gi positiv effekt for mage/tarm.

Ringblomst
Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar.

Anisfrø
Anisfrø benyttes som smakstilsetning og har en sterk aromatisk kvalitet.

Bukkehornkløver
Bukkehornkløver er en urt kjent for å bidra til god fordøyelse.

Alfalfa
Alfalfa er en blomstrende plante i ertefamilien og er en god kilde til fordøyelige fiber
Kopirett © 2014 Canagan.no. Telefon: (+47) 97048762 / E-post: robert@zoo1.no