Ring oss på (+47) 97048762Besøk oss på Facebook
Scottish Salmon
Canagan Scottish Salmon for katter er et kornfritt produkt utviklet av våre eksperter med fokus på å tilby et biologisk korrekt fôr tilnærmet et naturlig kosthold tilpasset kjøttetere. Produktet er laget av fersk laks av en kvalitet tilsvarende den som benyttes til menneske føde. I tillegg blander vi også inn fersk ørret fanget i elven Avon. Tørket sild og hvit fisk er også blandet inn for å gi variasjon og fantastisk smaklighet.

Fersk laks
Vår laks er hentet fra det skotske høylandet. En smakfull kilde til lett fordøyelig protein, omega 3, vitamin D og selen.

Søtpotet
Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber.

Tang
Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen.

Ringblomst, Tranebær og Kamille
Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.


Ingredienser
Fersk laks (31%), søtpotet, tørket sild (12%), tørket laks (11%), potet, laksolje (8,1%), tørket hvit fisk (6,5%), fersk ørret (4,65%), laks (2,3%), mineraler, vitaminer alfalfa, tranebær, mannanoligosakkarider, fruktooligosakkarider, eple, gulrot, spinat, tang, kamille, peppermynte, ringblomst, anisfrø og bukkhornkløver.


Analytiske bestanddeler
Protein 37.00%
Fett 20.00%
Fiber 1.50%
Mineraler 9,50%
Fuktighet 7,00%
Omega 6 1,33%
Omega 3 3,89%
Kalsium 1.89%
Fosfor 1.32%
Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg
Vitamin A 25,000 IU
Vitamin D 1,730 IU
Vitamin E 320 IU
Taurine 2,200 mg
Sinksulfat 267 mg
Jernsulfat 240 mg
Mangansulfat 90 mg
Kobbersulfat 19 mg
Natrium 0.64 mg


Anbefalt fôringsmengde
Canagan til katter kan bli introdusert sakte under tilvenning til kattunger i oppbløt tilstand. Når kattungen ikke lenger dier kan den fôres med ca 30 g Canangan fôr fordelt på 3-4 måltider. De første ukene kan det være smart å knuse pelletsen.

Ved overgang til Canagan fra annet fôr anbefaler vi en gradvis overgang over en periode på 7 dager. Den første dagen blander du inn ca 25% Canagan fôr sammen med eksisterende variant. På dag 3 blander du ca 50/50 og fra dag 5 gir du ca 75% Canagan og 25% av tidligere benyttet fôr. Fra dag 7 kan du fôre 100% på Canagan.)

Hver katt er unik og anbefalt fôringsmengde vil variere ut fra faktorer som alder, aktivitet, stoffskifte og miljø. Som et utgangspunkt foreslår vi at du begynner i den nedre enden av vår guide og justerer deretter. Hvis katten er litt overvektig - reduser fôringsmengden med 10%. Hvis katten er for tynn - øk fôringsmengden med 10%. Fortsett justeringen til ønsket vekt er nådd.


Fôringsguide

Voksen katt:Kattunge:CANAGAN SKAL ALLTID SERVERES SAMMEN MED EN SKÅL FRISKT VANN. FÔRET SKAL OPPBEVARES PÅ EN SVAL TØRR PLASS.
Kopirett © 2014 Canagan.no. Telefon: (+47) 97048762 / E-post: robert@zoo1.no